luahan

Hi ibu2.. I want to share my feelings. Sy berpantang hari ke 15.. berpantang rumah mak mertua&kakak ipar. Sy stress dgn depa yg suka buat keputusan sendiri without my knowledge. Nama anak sy depa dah pilih. Padahal sy ada pilihan sendiri. Sy takut nak argue sbb suami sy jenis anak emak.. ? sy terasa hati sgt bila kakak ipar ckp ada baju puppy blh pakaikan utk baby sy. Sedih sy baju anjing dia nak bg anak sy pakai ?.. sy dah x sabar nak balik rumah sendiri. Tlg bagi kata2 semangat. ?

32 Balas

Aduhh , besar nyaa dugaan sis 😟 sabar ya , kuatkan hati demi anak sis .

Kurang ajarnya nak bagi anak u pakai baju anjing???!!!!!! 😤😡😠🤬

Bab nama tuu....hmmm... Sape mak bapak baby sebenarnya nih. Aduh gerammnya

5y ago

Mmg ada jenis mcm ni..ank sy dulu pun fmly in law xtny dh ad nme ke blum eh tiba2 nk letk nama,nma plk mcm org indo..sy xlyn..sume ats kite dgn suami..suami yg g dftr. Kalau suami xfhm jgk mmg dugaan betul la

Nasib sya xdpat mertua dan ipar2 jenis gini.. kalau x.. brperang kami..

Kalau sy, sy buka dan sorokkan supaya tak dipakai dkt anak sy lagi

hope everything will be okay 4 u. keep strong mommy

cakap je jangan! ish, saya dah gaduh dah.

Suruh dia beranak dulu baru bagi nama. 😂

5y ago

Wakaka..puppy😂

Sabar dn tenang sja sis😊

baju anjing pakai kat baby ? ????

5y ago

😢😢