Kenan

Betul ke kalau mengandung ni x boleh benci siapa2?? takut nanti baby kenan??? sy nak kata benci tu xdela .. tp sy malas nk bersemuka dgn kakak ipar sy.. sbb dia suka buat mulut pasal sy.. lagi 1 dia x suka bila dapat tau sy mngndung.. Mcm2 benda dia buat dpn sy.. sy buat xtau jee .. Sy akan masuk bilik .. Kalau mcmtu pun boleh kenan ke??

1 Balas

X...klu sampai tahap meluat..dengar suara pun dah rasa nak naik hantu...x blh bejumpa mesti ada yg x kena....ah ni mmg sebijik nnt muka bby tu

4y ago

yeke?? okay sis.. lega sy dgr.. ramai sgt takut2 kan sy..