32 week bby kecil

ibu2 hamil yg pernah macam nie.. Tadi doktr scan kata nya bby sy kecil.. Kalau baby masih juga kecil kena refer pergi doktr pakar utk pemantauan.. Sy agak risau... Macam mna nak buat bby tu btmbh besar... Kena mkn apa ya.. Sbb minggu dpn kna scan lagi,harap minggu dpn bby ada besar sikit la... Sbb sy 32 week berat bby baru 1.6g... Sy risau la...

2 Balas

Banyakkan minum susu sis. Makan banyak selagi boleh. Tapi make sure jangan berat sis yg naik 😁

4y ago

Sama2 😁

Cuba puan check dgn klinik lain. Doc ada bgtau ke cara nak bg baby besar?