Susu formula untuk newborn

Ibu2 boleh share x susu formula yg elok utk newborn ? Bkn xnak bg bf tp susu sy dh mula drop. Sebab kepenatan melampau+sakit2 badan+makan kurang+stress emosi xstabil pantang mmg kelaut lah baby sy baru 19hari warded dah 2 hari demam batuk selsema. Sebelum ni pon hari2 ulang alik klinik cek kuning prolong sampai hari ke 17. Mmg sgt2 burn out penat dengan 3 lagi anak kecik2. Sy betul2 give up susu drop pam sejam bru dpt 2oz 😭

1 Balas

awk try beli yg biasa2 tu je dlu. then tgk bby ok x? klu tk meragam, berak ok..sesuai la tu