Susu formula

Blh ibu semua share tak susu formula yg terbaik utk newborn? Sy mmg niat nk bf anak tp utk permulaan, susu mmg susah keluar.. masa anak 1st dulu pun mcm tu... seminggu baru susu bdn ada... sy igt nk bg formula + susu ibu.... sbb risau anak lapar nnt... masa 1st baby dulu tersangat la mental block bila semua org keliling paksa bf anak instead of bg susu formula... so utk second baby, sy cuma nk standby je susu formula.. any suggestion tak?

1 Balas

Enfalac a+. Morinaga. FM ni ikut baby. Kna trial and error. Kat baby A ngam enfalac tp baby B x ngam. So mmg kna cuba. Sy alhamdulillah anak dr NB smp skrg ngam dgn enfalac a+. Sy xde p3ning kpala nk tukar susu