Selamat bersalin🥰

Hi ibu2 , alhamdulillah sy dah selamat bersalin baby boy tengah hari tadi , alhamdulillah sakit sekejap ja, tapi baby kena masuk nhdu sebab nafas laju, doakan baby sy ye☺️

Selamat bersalin🥰
22 Balas

Alhamdulillah tahniah ibu.. Selamat berpantang. Semoga c comel diberikan kesembuhan. Have a blast day ahead sis 💞

Alhamdulillah tahniah dear... Selamat berpantang, smoga baby puan sihat... Aminnn #TAPSupermoms

tahniah.. semoga bby cpt sembuh.. n sis selmt berpntng.. semoga dua² nya sihat 💕

Sama pula due kita sis tp beza 1 hari jk.. Tapi baby blum mhu kluar lg hehe

alhamdulillah semoga dipermudahkan segala urusan dan baby sihat 🤲🏻

alhamdulillah..tahniah sis selamat berpntang...smoga bby sehat

alhamdulillah tahniah sis selamat berpantang! moga baby sihat2 aja

Alhamdulillah.tahniah.semoga diberi kesembuhan kepada bb..Aamiin

alhamdulilah .semoga baby sihat selalu .amin 😊

Alhamdulillah thnia sis.. Smoga mmy dn bby sehat sllu