selamat bersalin

alhamdulillah..sy dah selamat bersalin baby boy 20.8.2019 jam 9.39..38mggu 3hari

40 Balas

Alhamdulillah tahniah sis. Harini sy 38weeks 5days, pg ni baru kua lendir darah, tp xpergi hospital lg, sebab xde sakit2.

5y ago

alhamdulillah..tahniah sis

Congrats sis dpt baby boy.. tringin nak baby boy.. harap dlm perot ni baby boy la.. huhu.. seronok nye da besalin..

Thniah sis.. Sronoknye.... Sy 38w4d msih mnunggu tnda... Hrp2 dipermudahkan jgk...

5y ago

berat baby sy 2.9kg

Alhamdulillah..tahniah momy and baby boy..take care..slmt berpantang

Alhamdulillah sis .. syiokk yaa sy 38weeks 5daymasi blum ada tanda2 lg

5y ago

owhh...semoga dipermudahkan segala urusan..perlu banyak berjalan..

Alhamdulillah...tahniah ❤👶 selamat berpantang 😊😊

Alhamdulillah...selamat berpantang mommy... 🙂🙂🙂

Tahniah2.. selamat berpantang mamies..

Alhamdulillah Tahniah smg sihat kedua2nya aamiin 😉

Alhmdllh...tahniah sist...and selamat berpantang🤗