MAKAN DURIAN

hi assalamualaikum , anak baru masuk 2 bulan. fully bf.. boleh ke saya makan durian ? dr mengandung lg tahan mkn durian. 🥹#bantusharing #firstmom #pleasehelp

6 Balas

Boleh je tapi jgn byk sekali makan sbb kadang2 baby jdi panas. Sy makan sehari 2@3 ulas sbb bila sy mkan durian susu makin meriah 😂😂

mkn je.. sy pun mkn siap dgn pulut lg tp sy mkn 4 5 ulas gitu jelah slpas mkn minum air msk bnyk

kalau ikutkan durian ni milk booster..tp jgn byk sgt la mknnya tu

bolh je mkn..dia perbanykan susu.... tpi mkn sikit2...je...

bolehh.. durian milk booster. tapi makan pada pada

setahu saya durian ni milk booster jugak