Ibu fully BF boleh makan durian?

Assalamualaikum semua.. Sy nak tanya boleh ke ibu fully BF makan durian? Sebab haritu sy makan 3 ulas .. Sekarang anak nak membuang pun macam sembelit jew sewaktu nak meneran.. Kesian tengok.. #bantusharing #firstbaby #ingintahu

2 Balas

ank umur brapa ya? sy fully bf bby, durian tu mmg milk booster sy, klu mkn meriah hbis susu mcm nak pecah tgki..haha.. mgkin kurg sesuai utk sis klu anak sembelit, durian tu panass..

3y ago

Ye sis.. Durian milk booster tpi tulah perut anak sy tk sesuai.. 😅

anak saya umur 4 bulan, saya makan durian makin byk susu. fully bf. anak saya okay jee tiada sembelit, depends pada anak kot, maybe tak sesuai.

3y ago

Itulah susu sy pun banyak.. Tpi perut anak pulak tk sesuai.. 😅 Ish3