Durian 32 weeks

hu momy2 nk tnye pregnant 32 weeks blh ke mkn durian? sy tringin sngt2 ..mhon pndpat smua

4 Balas

Berpada-pada. Seulas dua cukup dah. Everything in moderation. Macam nanas, in modération juga (dan buku Pink ada kata nanas antara sumber vitamin C kalau baca muka surat belakang sana).

sy bru Lps mkan durian sis...okay je...anak prtama mkn now ank no 2 pom sy mkn durian... Alhamdulillah okay

Makan sekadar lpskan teringin dlm seulas dua inshaAllah boleh .. jgn byk2 sbb panas

boleh, berpada2 macam benda2 lain juga.