Nak tnyaaa

Ibu² ada tak sini tengah pregnant Masi menyusukan anak 1tahun lebih..anak xmau susu botol dah bnyak kali try..

7 Balas

adik sya pon pregnant tpi msih mnyusu ank..alhamdulillah dia lgi shat dn aktif dri sya...kta dia..dia mnum supliment sma..klau awk rsau blh la tmbh2 supliment mcm adk sya..sya dlu wktu kndungan gugur..sya pon mcm awk..ank sthun lbih..tpi xnk mnum susu btol+brdukung ja memanjang..lpas tu trun drah sbb slalu dkung ank..pinggang saya skit..yg tu kndungan saya ggur..tpi adk sya alhamdulillah siap main kuda2 dgn ank dia..shat ja dia..sya pula yg rsau tgk dia aktif sngt...

5d ago

ada gmbar ka sis.. supliment mcm mna tu yaaa

saya sampai dah nak besalin anak masih menyusu badan sis.. alhamdulillah tak de ape2 doctor pon ckp okey jer.. just kene makan banyk sikit lah untuk 3org😄 skrg tgh tunggu hari nak beranak.. doa kan saya cepat besalin

5d ago

yaka sis sbb sy dah bnyak kali try susu botol ank tetap xmau..mcm² dah try tetap xmau...smoga urusan sis di permudahkan doakan sy juga yaa

Sama saya pun masih menyusu anak . Taktau nak wat cemana sebab bg botol dia tak mau langsung . Maknya dah penat sangat . Dahla fasa morning sickness yg teruk . Makan sikit . Sampai rasa dehidrate

5d ago

semoga Allah permudahkan urusan kita..sis sy pun mcm sis juga ank tetap xmau susu botol..bnyk kali dah try lnsung xmau..

risau sy.. sbb sy pom tgh prgnant skrg ni tp msih bru laa 5 minggu risau akan jd mcm yg awk ckp tu sbb anak sy meme aktif sgt dan sepenuh mse dgn susu dada je..

7d ago

sis dah try botal ka..anak sy lnsung xmau

Sayaaa.. anak bru keluar dri hospital sbb alergic susu, skrg tgh try susu soya 🥹

6d ago

Sis, try frisolac HA. Baby sy pn allergic susu lembu, alhmdulillah serasi dgn susu tu

try bagi susu dalam cawan kalau anak reject botol. guna straw kalau perlu

3cm baru berapa minggu