tangan dan kaki anak tak duduk diam

Ada tak mommies kat sini yg anak dia ada masalah kaki dan tangan tak duk diam? Nak nak time tido. Tgn baby sy mesti tak duk diam jd dia mcm susah nk lena. Terpaksa bedung kalau x dia susah nk tido. Dia mcm susah nk control tgn dia sendiri. Umur dah 5 bulan tapi kena bedung lagi?

1 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Normal takyah bedung lg 🤣 Dia tak suka sudah tu hahha.. Anak sya awal stop bedung2 abb dia suka bebas 🤣

2y ago

Tulah..dah kurg dh bedung 😄