HB Low

ibu2 ada petua naikkan HB ?

5 Balas

Saya makan ubat dgn air limau..terus naik dri 10.8 p 11.2..then sy teruskan..skg hb drh 11.9 sudah

mkn ubat yg kk bgi dgn buah oren sunqist/air oren sunquick.. saya buat mcm tu alhamdulillah hb sya 12.7

Rebus kurma merah. Minum air rebusan tu dan makan kurma merah yg dah direbus tu

sis try nufiya..saya try serasi skrg dh ok ckit nurse pn snyum je trus

mkn buah jambu batu dan saya amalkan pati delima je sis..bole google