Kata2 semangat

Ibu2 ada kata2 semangat tak utk saye.. Ank sulung baru setahun dan ada penyakit kronik, tapi saye baru tahu pregnant no. 2 😔 Xtau nak rasa ape.. Saye tak sedih sbb xmampu.. Tapi sbb baru pjj dgn suami dan dlm masa yg lama.. Dan fikir kena jaga anak sorang2 dan pregnant sorang2 😭

2 Balas

semoge puan semangat ye. inshaAllah puan mampu hadapinye. kalau betul2 tak kuat puan bincang elok2 dgn suami ye. ❤

Bangun malam mengadu pada Allah. Moga Dia permudahkan segala. Aaamiinn