Buku pink n APS

Hi ibu semua .. Saya nk tny , sebelum ni sy pernah mengandung tp baby meninggal dlm perut. Sekarang alhamdulillah baru tahu mengandung lagi.. ikut kiraan da nk masuk 6 mgu . D sebabkan kandungan sebelum ni doc kata sy mungkin APS n doctor ada bg sy surat n dy kata jika awak mengandung, tunjuk surat dri doc tu pada Kk. Sbb mcm kes Saya ni ,pihak hospital kena pantau. Soalan saya, dgn kes Covid mcm ni, perlu ke sy set appointment utk buka buku pink di KK atau patut ke sy pergi hospital serdang terus?

1 Balas

Mungkin boleh terus ke hospital. Minta pendapat doktor di sana. Perlu atau tak set appointment di kk. Maaf, secara personally saya belum ada experience macam ni. Mungkin Ibu2 Asian Parent yang lain boleh share experience. #TAPsupermoms