Minggu ke32, uri kat bawah... Placenta Previa type 3

Cadang bersalin kat private tp dah keadaan mcm ni, doc swasta pun dah bg surat refer ke hosp gov. Perlu ke kk dulu atau terus ke hospital? Sy buku pink pun xde sbb buat semua di hospital swasta....

2 Balas

klau dh doktor swasta suruh refer hospital gov kena pergi hospital gov teruslah rujuk pakar o&g.. sbb kk x ada pakar o&g.. gov diorg check detail cuma lmbat ckit lh tnggu..

2y ago

Ada hari- hari tertentu atau hari apa pun boleh kecuali sabtu ahad?

boleh je pakai buku yg awak buat kt swasta tu asalkan lengkap semua.

2y ago

👌 Faham