KISAH BUKA BUKU PINK

Kemarin 18.09.2019 g la buka buku pink dekat salah sebuah klinik d ganu. Alkisahnya Masa buka buku diorg tnya mana buku pink anak sebelum ni, sy pun jwblah buku x bawa ada di kl (baru je pindah ganu ni, barang banyak lg kt kl x bawa ke sini). Masa dgn cik misi alhamdulillah semua x ada masalah. Bila masuk bilik doc. Hampir2 kena bebel ?? dia kata Mana awak thu berat anak dgn detail2 lain anak sebelum ni, belum smpat doc nak ckp apa2 sy pun kata history utk anak sebelum ni ada dlm buku checkup dia.. Dlm buku tu ada Surat yg dikeluarkan oleh pihak hosp sbb anak prem Kan.. Part paling best bila dia kata anak awak rapat sgt ni, sy pun jawab dgn bangganya sy doa mtk nak anak sekali Allah makbulkan ??

2 Balas

Kbanykan doc kat kk mmg x mesra, x tau la knp.. Stress sgt ke keje doc ni.. Strict memanjang, mcm sy rsa sy bg beban kat dia sbb nk kena chek sy mngandung smp branak.. Cuba la mesra skit, at least snyum laa, snyum kn sedekah..

5y ago

Tu la mommy.. sometimes kena berdepan dgn doc yg pael gini

Hehe.. rezeki jgn ditolak..

5y ago

Kan mommy.. 😉