pregnant

Ibu nak tnya.. Sya peod 2.2 masa 23/2 sya test upt masih 1 line.. 16/3 aritu test upt 2 line.. Skrg ni nurse kabo 9w.. Due awal bulan 11 betul ke kiraan tu.. Nurse mcm kira lepas sya peod seminggu lepas tu pregnant.. Hari jumaat ni baru nk p scan sebab scan kad klinik rosak kne tumpang klinik laen..

2 Balas

sama dgn sy...last period hari pertama 4/02.... 16/03 check upt terang da...sy pn 9 weeks...due bln NOV juga...

4y ago

Wahh tahniah