Hari Autisme Sedunia

Hi ibu-ibu! Ayuh kongsi ucapan dan juga pengalaman(jika ada) menjaga anak Autisme. Autisme ini sangat istimewa. Begitu juga yag menghidapnya. Mereka sangat ISTIMEWA ? Di sini kami ingin berkongsi tanda-tanda awal Autisme yang anda boleh pelajari. Mungkin ada yang terlepas pandang, jadi ini adalah sebagai rujukan.

Hari Autisme Sedunia
9 Balas

ank sdara sy autisem, sy pnh jaga dia msa baby lg..msa tu xtau lg, dia jenis suka perati je org pastu mlm2 mmg akan nangis xtaw knp...tiba2 dia akn ngamok sndri, mmg kena sabar la..tp skng dh ok sbb mak dia hntr skolah khas 👍👍👍 dah pndai kawal diri

Sy ada 2 org ank prempuan autism.. Kmi sgt syg ank kmi.. Biarpn brbeza dgn knak2 lain.. Sy brsyukur sbb fmly sy dn fmly hsbn jg syg ank2 autism kmi.. Allah xkn mnduga kita diluar kemampuan kita..

Selamat Hari Autisme kepada semua anak2 istimewa, awaklah hero dan heroin pada mama,mak,ibu, bonda, mummy awak smua.

Jagalah amanah yang diberikan oleh Allah swt. Selamat hari Autisme

autisme boleh detect umur berapa ?

Selamat hari autisme... ❤❤❤

Selamat hari autism!💕

Selamat hari autism 💕

Selamat hari autisme!