Hari Autisme Sedunia

Hi ibu-ibu! Ayuh kongsi ucapan dan juga pengalaman(jika ada) menjaga anak Autisme. Autisme ini sangat istimewa. Begitu juga yag menghidapnya. Mereka sangat ISTIMEWA ? Di sini kami ingin berkongsi tanda-tanda awal Autisme yang anda boleh pelajari. Mungkin ada yang terlepas pandang, jadi ini adalah sebagai rujukan.

Hari Autisme Sedunia
9 Balas

Sy ada 2 org ank prempuan autism.. Kmi sgt syg ank kmi.. Biarpn brbeza dgn knak2 lain.. Sy brsyukur sbb fmly sy dn fmly hsbn jg syg ank2 autism kmi.. Allah xkn mnduga kita diluar kemampuan kita..