Ibu dah dalam trimester ke berapa tu? Jom baca persediaan awal ni!

Hi ibu-ibu TAP semua😘 Semoga semuanya berada dalam keadaan sihat sejahtera sahaja🥰 Eh ibu dah dalam trimester ke berapa sekarang ni tu?🤔 Haaah jom tambah ilmu untuk persediaan trimester ketiga akan datang! Tak ada lah nanti last minute cemas seorang diri kan😅 *NOTA : Jangan lupa LIKE dan POST PENANDA ni sebagai rujukan masa akan datang ya💖

Ibu dah dalam trimester ke berapa tu? Jom baca persediaan awal ni!
181 Balas

28w

trimester 3.. 37minggu dah

8 weeks... Masih baru lagi

trimester 3 .. 36minggu ..

trimester ketiga...32w😊

Trimester 3 38 mggu 5hari

Trimester 2 24 weeks

trimesrter ke 2 14mnggu

trimester 2 (23w5d) 🥰

trimister ke 2, 26 weeks