Dah nak due ke ibu? Jom semak ni dulu!

Hi mommies semua🥰 Dah nak due ke tu?🤰 Jom semak dulu barang-barang ni👇 Dah sediakan belum ya untuk si comel?👶 *NOTA : LIKE & IKUT POST ini untuk rujukan masa hadapan anda.

Dah nak due ke ibu? Jom semak ni dulu!
17 Balas

11/3/2021..teruja first beby,penantian 9 tahun..dah prepair semua tp blm masuk beg..semoga urusan ibu- ibu diluar sana dipermudahkan bersalin yea..❤️

insyaAllah.. 29.1.2021.. doakan semoga smua ibu2 dlam ni dipermudabkan segala urusan sehingga bersalin. amin2

3y ago

19hb32021..in sha Allah

InsyaAllah 25/1/2021..semoga dipermudahkan utk sy & utk semua mommy2 yg bakal bersalin tahun depan..amiin

30/7/21 blm mampu sediakan barang baby.. pkp suami xblh berkerja, kesempitan wang😔

22/2/21 first baby insya allah semoga semua dipermudahkan

InshaAllah 15/3 semoga dpermudahkan segala urusan.. Aamin

due date 6.1..ank ke5.. semoga di permudahkn amin

Dah lengkap, tunggu nak bersalin je☺️

alhamdulillah 33week dh standby smua ...

due edd 2hb scan 10hb