Ibu dah dalam trimester ke berapa tu? Jom baca persediaan awal ni!

Hi ibu-ibu TAP semua😘 Semoga semuanya berada dalam keadaan sihat sejahtera sahaja🥰 Eh ibu dah dalam trimester ke berapa sekarang ni tu?🤔 Haaah jom tambah ilmu untuk persediaan trimester ketiga akan datang! Tak ada lah nanti last minute cemas seorang diri kan😅 *NOTA : Jangan lupa LIKE dan POST PENANDA ni sebagai rujukan masa akan datang ya💖

Ibu dah dalam trimester ke berapa tu? Jom baca persediaan awal ni!
181 Balas

👍🏻👍🏻👍🏻

36 minggu 5 hari🤰🏻

trimester kdua .. 17week

trimester ke 3,39w7d☺

2nd trimester, #25weeks

Serius laa no 4 tuu😩

trimester kedua..21week

2nd trimester. 14week.

3rd trimester 34week..

trimester 3 (37 mingu)