Bayi TAP Jun!

Hi semuanya! Ingin Si Kecil anda menjadi salah seorang Bayi TAP Jun? ? Ini lah masanya! Kami ingin mencari bayi BERTUAH untuk bulan Jun ini. Bagimana caranya? Haa, mudah sahaja! 1. Muat naik gambar si kecil anda sepanjang bulan Jun ini 2. Sertakan bersama #BayiTAPJun 3. Si kecil anda berpeluang untuk terpilih sebagai Bayi TAP Jun! Mudah kan! ? Jom muat naik gambar si kecil anda SETIAP HARI!

Bayi TAP Jun!
18 Balas

hi saya paul.saya lahir 22.02.2020 usia sy skrg 3bulan 20hari..berat saya masa lahir 2.96..proses kelahiran adalah czer...saya suka hisap jari dan juga mendengar musik..harapan saya semoga saya terpilih mnjadi bayi.tap jun...terimakasih tata..😁😍😍😘

salam kenalan Asianparent... saya lahir 14/01/2021..skrg saya berumur 5bulan .. nama saya muhammad firas iman... skrg ni sy asyik nak merap ibu je....🤣🤣 #BayiTAPJun

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..Saya Lahir Pada 03/06/2020,pukul 1.15pagi.Berat semasa lahir 2.87kg dan proses kelahiran saya normal..☺️ #BayiTAPJun

Hai mommy semua! Nama saya Qary. Hobi saya ialah berfikir. Sambil tidur pun saya boleh berfikir tau 🤭

Hai Ibu.. Irsya baru balik dr klinik utk suntikan 3bulan. #BayiTAPJun

baby fresh from oven 🤭 #30/5/20 #BabyTAPJun

#bayiTAPjun Adriana anis nasuha 9month

#BayiTAPJun AEDZEO AVNIELL KHONG

#BayiTAPJun 8/6/20

#BayiTapJun