Tahap kesakitan waktu bersalin, ibu yang mana?

Hi ibu-ibu semua 🥰 Selamat berhujung minggu👋 Jom kongsikan pengalaman tahap kesakitan ibu sewaktu bersalin dulu dengan ibu-ibu yang lain🤰 Ada yang mudah sangat bersalin sampai tak sempat rasa sakit pon kan? Rezeki sangat-sangat yang macam tu😍 Min dulu kena induced memang 😭lah hahaha

Tahap kesakitan waktu bersalin, ibu yang mana?
649 Balas

anak 1st- 10..sbb sakit lama jln lmbt terbuka..6am masuk ward..6pm masuk LR..11.40pm bersalin anak 2nd- 8..sbb contration pendek..baru nk teran dah hilang sakit..sign utk ceasar..masuk OT kepala baby dah nampak..so push sampai lahir.. anak 3rd-6..sbb dah pandai kawal nafas..lebih cool..stengah jam masuk LR dah bersalin..