Tahap kesakitan waktu bersalin, ibu yang mana?

Hi ibu-ibu semua 🥰 Selamat berhujung minggu👋 Jom kongsikan pengalaman tahap kesakitan ibu sewaktu bersalin dulu dengan ibu-ibu yang lain🤰 Ada yang mudah sangat bersalin sampai tak sempat rasa sakit pon kan? Rezeki sangat-sangat yang macam tu😍 Min dulu kena induced memang 😭lah hahaha

Tahap kesakitan waktu bersalin, ibu yang mana?
649 Balas

6 . sebab tak tahu sakit nak beranak tu camne . kita ingatkan sakit nak buang air besar . gigih pujuk doc/nurse, "boleh x saya nak p toilet kejap.. nk buang air besar sgt ni".. nurse/doc pujuk kita balik siap kata takkk dik tu sakit baby nak kua 😂