Adakah kematiaan dapat dirasai seseorang?

Hi ibu ibu semua baby sy dah 3 bulan 15hari ada tak momy2 semua rasa macam sy tiba tiba rasa tak lama lagi akan meninggal? Sejuk bahagian tengkuk ada ka ni normal atau hormon? Sy rasa tak bersemangat,sedih rasa nak nangis hati jdi sayu sebelum ni sy ada depression tapi bukan begini rasanya apa yang sy rasa sekarng ni mcm sy dapat rasakan taklama lagi sy akan meninggal 😢 mohon jangan kecam sy dah cuba solat minta Allah redhakan hati sy jika betul betul tidak lama lagi ajal sya tapi makin sy fikir makin saya rasa takut dengan kematian dengan dosa yg pernah sy buat 😢

19 Balas

sy pernah rsa mcm sis..tu pun lepas sy mimpi sy meninggal ..sy gi tpt yg tinggi skli tapi cantik tpt tu ramai org kat sna bdk kcik org tua org dewasa pun ade..dlm mimpi sy hairan sy meninggal ke ape ni psl tpt sy pegi tu mcm atas gunung ade gua kat atas..tersadar dri mimpi tgk baby sy ngah tdo terus sedih kalau btl sy mningal sape yg blh syg ank sy mcm mna sy syg dia..terus doa mlm tu jgk..tpi tk berakhir d sna..lps sminggu sy mimpi bunuh org lain yg sy tk kenal dengan sy bunuk anak sy sdri..sy cekik..dlm mimpi tu sy lps dah cekik anak sy bru sy sdar sy kejut kan ank sy yg dah tkde nafas.. terus sy tersadar dri mimpi bukanmata tgk baby sy dia dah bgun tengah tenung muka sy msa tu sy tenga ngadap seblah dia.. sedih sgt bila ingat smua mimpi mcm tu..nak dkt sebulan jugak sy rsa yg sy dah tk lama..tpi sy pkir positive je.. skg msih ingat tpi beringat ajal kita tk kira waktu..doa bnyak² insha'Allah..🙂

1y ago

Insha Allah sis