Kuning baby

Hi ibu ibu. Saya skrg tgh preggy 37w,6days. Saya darah O. Dgr2 kalau darah O,kalau baby lahir ada kuning,lama nak sembuh. Ada tak cara nak cegah baby kena kuning time lahir nanti? Minum air kosong bnyk2 blh tak? Sbb saya ni kurang kemanpuan nak beli supplement. Mntk pendapat ye.

10 Balas

Saya darah A+ anak kuning sebulan lbh.. mcm2 ikhtiar buat.. mndi mcm2 jnis herba & petua.. myusu bby 1j30m sekali.. fully Breast tetap kuning lme. Dah sampai thap nk kne ambk 3botol sample darah. Btw moms kne elak mkn bwg putih, halia lada hitam.. senang crte mkn panggang jelh. Saya minum susu kmbing jgk dlm mse sme ikhtiar lh mcm2. Lg byk bby kencing & berak lg cpt kuning trun InsyaAllah