Kuning baby

Hi ibu ibu. Saya skrg tgh preggy 37w,6days. Saya darah O. Dgr2 kalau darah O,kalau baby lahir ada kuning,lama nak sembuh. Ada tak cara nak cegah baby kena kuning time lahir nanti? Minum air kosong bnyk2 blh tak? Sbb saya ni kurang kemanpuan nak beli supplement. Mntk pendapat ye.

10 Balas

sy drh O juga..br 2 minggu lps brank..sy mndi kn bby pki daun kuchai..sbb bby kuning 11.7 lps mndi daun kuchai kuning bby turun jdi 6.3 dan bnyk kn bgi bby ibu susu juga..kurng kn mkn halia..

4mo ago

daun kuchai tu sapu² kt badan bby msa tgh mndi kn bby..hrp brkesan dgn bby sis.. kesian bby klu kuning xturun turun..sbb asyik kna cucuk ambil drh