Kuning baby

Hi ibu ibu. Saya skrg tgh preggy 37w,6days. Saya darah O. Dgr2 kalau darah O,kalau baby lahir ada kuning,lama nak sembuh. Ada tak cara nak cegah baby kena kuning time lahir nanti? Minum air kosong bnyk2 blh tak? Sbb saya ni kurang kemanpuan nak beli supplement. Mntk pendapat ye.

10 Balas

msa ank 2nd,.msa preggy mnm susu kurma,elakkn mkn mknan panas2>halia,b.pepper dll..dri preg 7m smpi la bby sebulan..bby lahir kuning xtinggi n xlama..