Demam panas

Hi ibu-ibu. Saya admit dah 2 hari sebab baby kurang gerak disebabkan demam panas. Skrg 34w, doktor dah kasi antibiotik + panadol + 5 pine drip air. Nadi saya & baby jadi laju. Still demam masih on off Ibu-ibu ada tips tak untuk cepat kebahkan demam, saya down sgt, tak larat sbb asyik kena ambik ubat.

Demam panas
24 Balas

Mg sis cpt sembuh..aamiin..sis kena byk minum.air kosg..lg byk sis minum..byk kali terkencing...akn reduce pns dlm bdn.