Day 2 warded sebab nadi laju. 37w 6d

Hi semua. Saya demam sebelum ni tk pernah ada reading nadi laju. Tp sebab demam n rasa perut mengeras dan baby kurang gerak. Terus ke hosp. Malam susah nak tidur skrg sbb duduk hosp dgn kandungan yg sarat. Demam on off jadi nadi reading dr masuk hosp tinggi 114 paling rendah pun 101. Ada tips tk ibu ibu boleh share utk kurangkan rasa debar ni. #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

banyakkan berehat and minum air masak supaya badan tak dehydrate..saya pernah warded jugak sbb nadi laju

Deep breathing n doa, solat hajat