Demam tapi takde alahan teruk

Nak tanya ada tak mcm sy selalu demam semenjak 5+ weeks smp skrg 8+ weeks. Alhamdulillah alahan muntah takde tapi demam panas on off asyik makan panadol risau pulak takut x bagus utk baby.

1 Balas

Demam masa awal pregnant normal rasanya. Tapi kalau demam tak baik2 kena pergi klinik ye. Kalau boleh pergi kk terus. Takut demam sebab lain. Demam denggi ke apa ke. Jangan biarkan lama2 sbb bahaya juga utk perkembangan baby