Mommies sudah berapa minggu ya?🤰

Hi ibu-ibu gorgeous semua🥰 Dah berapa minggu tu usia kandungan mommies😇 Di harap dalam keadaan macam ni mommies jaga diri dan jaga kesihatan ya😘 Jangan lupa amalkan pemakanan yang sihat untuk perkembangan bayi yang sihat juga👶

Mommies sudah berapa minggu ya?🤰
3691 Balas

Sy dh 35 mnggu.. Lg 3 mnggu dh kena serah diri.. Sbb sy ada gdm kena bersalin 38 mnggu.. Huhuu.. Doakan urusan sy dpermudhkan.. Semoga urusan ibu2 semua pon dpermudhkan.. Amin...