Berat badan

Hai mommies nak tanya, berat badan kita normal kalau naik tu berapa kg ya sepanjang kehamilan Skrg saya 23w saya dah naik 8kg adakah ini normal, sy jaga pemakanan sy dah Saya nak berat badan menaik secara sihat & normal

1 Balas

ada dlm buku pink sis utk kenaikan berat .. cuba belek2 sikit bhgian tu, sbb byk kategori, klau bmi normal, kenaikan semasa hamil 12kg-16kg klau xsilap sy .. lupa dah 😅 dia ikut bmi, normal, kurang berat badan, terlebih berat badan .. cmtu .. n mmg ada dia tulis seminggu boleh naik brp gram .. klau berat naik byk dri buku tu yg risau takut kencing manis