Mommies sudah berapa minggu ya?🤰

Hi ibu-ibu gorgeous semua🥰 Dah berapa minggu tu usia kandungan mommies😇 Di harap dalam keadaan macam ni mommies jaga diri dan jaga kesihatan ya😘 Jangan lupa amalkan pemakanan yang sihat untuk perkembangan bayi yang sihat juga👶

Mommies sudah berapa minggu ya?🤰
3691 Balas

5 minggu 4 hari..kandungan ketiga dua2 kandungan gugur belum sempat lihat dunia..moga kali ketiga nie kandungan sihat walafiat hingga melahirkan

Alhamdulillah.. 20w baby sgt aktif, dapat sepasang kali ni, yg first girl syukur.. semoga kita semua dipermudahkan urusan bersalin aamin..❤️

14ming 3days Alhamdulillah, semoga baby kalini sehat sentiasa hingga melahirkan 🤲🏻 minta doa mummy2 semua ♥️♥️♥️ terima kasih

6w3d..tp scan, xnampak sgt lg..kecik lg..semoga ada rezeki kami utk timang cahaya mata pertama ni nnt..inshaa Allah, Aamin 🥰

19wks 5hari #no2 #ttc8years Moga dipermudahkan segala urusan ibu2 yang mgandung di waktu Covid-19 ni ya. Kita kena kuat ya mommy semua

19minggu hari ni,due ikut kan 15/1 tu klau smpai laa..sbab ni ank ke4,ank prtama dngan ke3 smua awal 2/3minggu lbih awal dari due date

USOD - anggaran 7 minggu insyaAllah. next apt 15/10 klinik pakar. spotting daily dah 10+1 hari. doakan saya, baby dan suami ya ! ❤

genap 7 minggu😊doakan yang terbaik yeee.. anak first thun lepas meninggal 5 bulan dlm perut sbb ketuban bocor..so skrg second baby😘

3y ago

saya nak taw jugak .boleh share ke sis ?

Alhamdulillah hari ni genap 7minggu.. penantian selama 2tahun lebih utk anak pertama.. semoga bby sihat walafiat. Doakan sy ❤️

28w͢ t͢o͢d͢a͢y͢. B͢ru͢ b͢a͢l͢i͢k͢ k͢l͢i͢n͢i͢k͢..K͢e͢n͢a͢ s͢u͢n͢t͢i͢k͢a͢n͢ k͢a͢c͢i͢n͢g͢ g͢g͢