Komen & Menang Hamper Raya dari Ferns n Petals! 😜

Ibu Bapa di TAP, jom masuk pertandingan komen dan menang hamper raya dari Ferns n Petals, jom? Cara nak menang pertandingan ni senang je, anda perlu kongsikan snek atau makanan kesukaan anda yang pasti disediakan sewaktu Hari Raya pada ruangan komen. Senangkan? Jom masuk pertandingan di sini: https://community.theasianparent.com/contest/komen-menang-hamper-raya-dari-ferns-n-petals/1470?lng=my

Komen & Menang Hamper Raya dari Ferns n Petals! 😜
19 Balas

Rendang Ayam yang dimasak oleh bonda tersayang! ❀️ Kalau makan mmg bertambah tambah, masak guna kuali besar pon boleh habis.. Yang pasti, bonda saya mesti kena masak 2 kali Rendang Ayam nya setiap kali raya.. 🀀🀀