Jangan lupa rakamkan memori bersama si kecil! 🌈

Ibu ayah suka tak rakam si manja anda? Bagus juga nasihat ni. Bila rindu fasa bayi anak-anak, boleh tengok balik video-video tu nanti kan 🥰 Selalunya video macam mana yang anda record? Jom kongsikan bersama kami!

Jangan lupa rakamkan memori bersama si kecil! 🌈
5 Balas

mcm sy suke...amik gambar byk2 dan rekod video🤣🤭✌🏻penuh la galeri hp gmbr ank dr bby smpai dh umur 3 tahun..heng2 telefon jd eh🤣hehee..nk buang syg mana gambar kekdg tersnap 4 ke 5 kali gmbr sm🤣🤣...tula memori yg ada tuk tnjuk dkt ank dh bsr nti🤣✌🏻🤭