Jangan lupa rakamkan memori bersama si kecil! 🌈

Ibu ayah suka tak rakam si manja anda? Bagus juga nasihat ni. Bila rindu fasa bayi anak-anak, boleh tengok balik video-video tu nanti kan 🥰 Selalunya video macam mana yang anda record? Jom kongsikan bersama kami!

Jangan lupa rakamkan memori bersama si kecil! 🌈
5 Balas

mcm sy suke...amik gambar byk2 dan rekod video🤣🤭✌🏻penuh la galeri hp gmbr ank dr bby smpai dh umur 3 tahun..heng2 telefon jd eh🤣hehee..nk buang syg mana gambar kekdg tersnap 4 ke 5 kali gmbr sm🤣🤣...tula memori yg ada tuk tnjuk dkt ank dh bsr nti🤣✌🏻🤭

Ya memang berharga waktu baby dan fasa membesar anak. Saya suka kalau sebelum tidur tengok gambar anak. Lagi jaga sendiri sejak baby. Rasa bersyukur dapat tengok membesar

record kli pertama ank berjalan.. ank kli pertama belajar buat memek muka.. mcm² lh...

moment SANGAT terindah🥰

Ya 🤗🥰