Si comel anda fasa yang mana satu sekarang?

Hi mommy daddy TAP semua🥰 Si comel anda sekarang dah fasa yang mana satu ya?👶 Jom kongsikan perkembangan di komen bawah😉 Jangan lupa untuk raikan setiap kejayaan si comel tau 😍 Semua ni nanti akan jadi kenangan yang paling berharga untuk kita😘

Si comel anda fasa yang mana satu sekarang?
54 Balas

6bulan. sebagai ibu ofcourse lebih excited tgk anak buat benda2 gini. rasa cepat sgt anak membesar. mcm baru semalam lahirkan si kecil tu.

3y ago

Betul tu sis

5 bulan. pandai meniarap dan terlentang balik. tapi dah seminggu ni dia takmau terlentang balik lepas penat meniarap. normal ke?

Alhamdulillah bru nk masuk 9 bln.. Tpi dh start bangun & Jalan sendiri.. Tpi tk Laju sgt lg😊

3y ago

Sorry baru reply, alhamdulillah mcm ank saya tk pandai merangkak dlu terus nk jln then baru pandai merangkak

7 bulan Alhamdulillah #TAPSupermoms #TAPactiveusers

anak sya 6 bulan tapi belum pandai berguling

Alhamdulillah dah 11 bulan

2bulan nak masuk 3bulan

Baby saya baru sebulan

baru 14 hari..😘

1 tahun dgn 1 bln