Nk tanya boleh?

Hi ibu, 3hari sebelum saya nk bersalin saya dapat tahu ada gbs+ lepas tu. Baby saya warded sehari jee. Tapi masa saya ambik tu esoknya pergi kk baby saya turun berat dari 2.7kg turun ke 2.3 sedih sngt tengok anak. Hari ni dh 8 hari. Datg kk sebab nk check kuning, lepas tu terus hari yg sama warded sebab kuning. Lepas 2hari dia keluar wad. Lepas tu dia duduk rumah 1 hari esoknya cek kuning naik 301. Hmm terus Yang sedihnya doc doc macam salahkan saya dia turun berat banyak sangat hmm doc cakap 11% berat dia turun. Menangis saya dibuatnya. Tapi tadi sebelum warded berat anak saya dh 2.4 lebib. Masa anak takde jangan cakap lah air susu menitik2 habis basah bra. Sampai bengkak susu lah cita dia. Siapa ada pengalaman yg mcm ni? Ibu ibu buat apa ya? Share boleh!

7 Balas

jangan stress ye sis..baby akan turun berat bila dah Ade kuning,anak sya pun mcm tu..just bagi bf setiap 2 jam,if breast Mula penuh n bengkak Urut sikit n pam .