Belum Berakhir

Dah 5hari warded, still tkde tanda² baby nak keluar. ? Sedih nye rasa. Dah cemuih duduk hospital taktau nak buat apa. Bila lah dia nk keluar ni. Tanda² mcm dh ada, tapi sakit tu tkde sgt. Harap induce, tp tak jadi. Hmm. Dia seronok ke duduk dalam perut takmau keluar ni.

2 Balas

Sis masih dlm ward ke sekarang ni? Sy dulu baby masih belum betul2 masuk laluan lg to doc bantu bukakkan jalan 1cm. Pastu sy berjalan 1 mall sampai letih. Lps check up tghari berjalan sampai malam baru balik. Esoknya terus bersalin.

1y ago

Hi sis, boleh tau mcmana doc bukak kan jalan tu? Seluk dalam dalam eh? Boleh share experience tak? 😭

banyakkan buat senaman squat sis in syaa allah