Cirit birit

Hi, ibu ibu. Anak saya masuk hari ni baru hari ke 11, anak saya ada kuning tadi check kk kuning dia 190. Lepas tu saya perasaan, dia mcm cirit birit. Ibu ibu yg ada pengalaman boleh share x apa yg perlu dibuat? Anak saya full bf. Lepas tu ibu ibu boleh share tips tak mcm mana nk turun kuning anak? Terima ksih. Btw, saya ibu baru. First baby.

1 Balas

kerapkan bagi minum susu sis. sejam sekali kejut anak bagi dia minum. kuning ni keluar melalui najis/kencing dia je

1y ago

Alhamdulillah semoga anak sis sentiasa sihat ??