Line dekat kaki

Hi, I just noticed this line. Is it normal during pregnancy? Tadi time terawih rasa macam lenguh-lenguh kaki. I'm 10 weeks pregnant tomorrow.

Line dekat kaki
4 Balas

Saya pn masa preggy ank first ank line mcm ni kt dua2 kaki... Smpi skrg x hilang dh... Alhamdullilah xde pape...

5y ago

Samalah tiba-tiba baru ada. Hehe thank you!

slpas baca.. trus tengok kaki ni... ehh yalaa baruu prasan jugaa😂🤣 normal la kot.. tak de pun nurse kata apa2

5y ago

Hahaha saya perasan tadi sebab masa sembahyang berdiri kaki lenguh. Terus sembahyang duduk lps tu. 😁

takde pulak😂 sbb gemok hahaha

ye.. ada.. huhuu..