pening Dan Muntah

Hi mummies.. I'm 31 weeks pregnant.. 2 Hari ini I start Muntah Macam morning sickness.. Penat sangat... Kaki pun bengkak.. Tak Selera makan... This is my 2nd pregnancy. My 1st pregnancy not like this.. That's y I ask mummies 😔

2 Balas

Setiap kehamilan berbeza pengalaman nya mommy. First pregnancy sy, trimester pertama no problem. So happy la konon sebab takde alahan. Masuk trimester akhir, muntah muntah, muka pun naik jerawat, takde seri. While second pregnancy pulak, 6 month tak makan nasi. Hanya asam laksa. 😂 Moga dipermudahkan segala urusan mommy 💪🏻 ☺

sy dari yg nmbor stu x pernah rasa mcm mna alahan tu...nh yg bakal nk lahir ni yg ke 7 baru sy tau mcm mna alahn...baru sy tau seksa nya la..sekarang dh masuk 31w 2