Tips minum Air Gula

I mommy semua, nak tanya ada tips tak untuk minum air gula? Saya esok first time kena minum air gula 😭

28 Balas

Sy 2x minum sis.. 1st time sejuk2 sikit, 2nd time suam2.. haha sy tgk tiktok, tips dia tutup hidung masa minum.. then sy tutup hidung minum 3,4 teguk.. lepas tu ambi nafas guna mulut,, lepas tu sambung minum lg sampai habis.. sy x minum sikit2 sbb lama mau puasa nnt 🤣 lepas siap boleh minum air putih, tp jgn smpai kenyang, minum sikit ja.. just utk hlg kan rasa air gula tu d tekak.. apa pun good luck mama!