Tips minum Air Gula

I mommy semua, nak tanya ada tips tak untuk minum air gula? Saya esok first time kena minum air gula 😭

28 Balas

saya masa mnum skli nafas je jgn stop2 nnti tu yg buat muntah lgstu mungkin sbb puasa tu yg mcm haus semacam je😆.lepas minum relax tarik nafas hmbus plhan2.sapu la minyak kt hidung,kepala n leher.pstu duduk diam2 jgn bnyk gerak nnti rasa nak muntah..28w Nnti kena mnum kali kdua hrap x sngkut la saya gdm😆..