Tips minum Air Gula

I mommy semua, nak tanya ada tips tak untuk minum air gula? Saya esok first time kena minum air gula 😭

28 Balas

Pergi awal2 pagi dapat air gula yang masih panas tu, minum sekali teguk jangan angkat cawan dari mulut selagi tak habis telan. Pejam mata je time teguk tu, laju2. Saya pun first time haritu, neves tapi ikut tips ni takde la rasa teruk sgt😅 sediakan minyak angin takut loya tekak

2y ago

Semalam saya buat yang awak cakap ni alhamdulilahhh dipermudahkan 🤍