Tips minum Air Gula

I mommy semua, nak tanya ada tips tak untuk minum air gula? Saya esok first time kena minum air gula 😭

28 Balas

saya baru minum last appointment! risau mula mula, tapi sedap je rupanya. saya memang sweet tooth, so suka benda manis manis hahaha. masa minum tu elok je sedap. nak survive dua jam tu uii seksa juga. hujung hujung tu rasa hhhh nak muntah. tapi saya berjaya lol. good luck awak!

2y ago

Samaa dengan saya nak tunggu dua jam tu Allah je tahu. Air gula saya berperisa so rasa dia okay sikit la 🤍