Tips minum Air Gula

I mommy semua, nak tanya ada tips tak untuk minum air gula? Saya esok first time kena minum air gula 😭

28 Balas

ambil appointment palinggggg awal, masa tu insyaAllah dapat panas2.. kalau dapat yang dah sejuk macam kembang sikit tekak nak minum sebab pekat kan.. tarik nafas & positive kan diri tau.. jangan fikir apa2 especially pasal muntah..

2y ago

Alhamdulilahhh saya datang pukul 8 pagi so dapat minum yang panas panas tu.